Contest : "SAYA NAK HADIAH"

November 11, 2015




ASSALAMMUALAIKUM

Terlebih dahulu, Om nak ucapkan jutaan Terima Kasih kepada rakan rakan blogger yang sudi sponsor hadiah untuk contest om. Contest diadakan untuk mencapai target 300 follower pada penghujung bulan 10 ini. hihihihihi. In shaa Allah, akan capai target. Jom bantu om!

Untuk makluman kepada sponsor, sponsor boleh join contest ini tapu tak boleh pilih hadiah dibawah nama anda sendiri. Pilihlah hadiah yang lain ye. Sponsor pun wajid ikut syarat-syarat. No pilih kasih. Hahahahhahaa

Syarat-syaratnya:

1) Wajib ada blog dan warganegara malaysia!

2) Follow/ join/ like dan masukkan url blog dalam bloglist sepertimana yang tertera:


FOLLOW BLOG:



LIKE FANPAGE:



FOLLOW TWITTER:





MASUKKAN BLOG NI DALAM BLOGLIST:


3) Buat satu entri bertajuk "CONTEST: SAYA NAK HADIAH"

4) Letak banner di atas dan backlink ke entri ini. Tak tahu nak buat? Klik INI ! Sila letakkan link instagram, twitter dan facebook anda untuk tujuan penyemakan kerana penyertaan yang tidak tepati syarat akan dibatalkan dengan serta merta. 

5) Sila jawab soalan ini dan tulis no hadiah yang menarik perhatian anda.

 "Adakah belog Ombak Bergigi akan mecapai target 300 follower pada hujung bulan oktober?" Ya atau Tidak.
Jika Ya, sertakan anggaran follower.
Jika Tidak, sertakan juga anggaran follower.

6) Komen link penyertaan anda di entri ini ! Di cbox atau entri lain tidak akan dilayan.

*Om longgarkan syarat syarat diatas jika korang tiada media sosial seperti instagram, twitter, fanpage. Pada yang ada tu, sila penuhi syarat ye.... 

TARIKH CONTEST BERMULA PADA 11 OKTOBER 2015 - 11 NOVEMBER 2015 !




You Might Also Like

51 comments

  1. Nad join ye :)

    http://loveyoucontest.blogspot.my/2015/10/contest-saya-nak-hadiah.html
    Facebook : facebook.com/nadratulsyazwana
    Twitter : twitter.com/NadratulSyaz
    Instagram : instagram.com/nadratulsyazwana

    BalasPadam
  2. Done Che Amy join....

    http://doublehealhltyeshoppe.blogspot.my/2015/10/contest-saya-nak-hadiah.html

    BalasPadam
  3. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  4. Join juga yaaa :)


    BLOG : http://naurahnawwarah.blogspot.my/2015/10/contest-saya-nak-hadiah.html
    FB PAGE : Nuri Assyaurah Gallery
    IG : @nuriassyaurah_gallery


    Salam ukhuwwah semua .. ^^,

    BalasPadam
  5. Join.... :))

    http://huhahuhajerr.blogspot.my/2015/10/contest-saya-nak-hadiah.html

    FB : Noor Akma
    FB Page : blog santai-santai jerrr.
    Ig : nurbeautyannggun
    Twitter : AnnurbeNoor

    BalasPadam
  6. AM join tau...
    http://kehidupanseorangbujang.blogspot.my/2015/10/contest-saya-nak-hadiah.html

    AM nak ajak..

    Follow blog AlongMisuari

    Artikel TERBARU AM

    Jom memriahkan GA cik en yang bernilai lebih dari rm1K Give Away Nurfuzie Dot Com #1 Bernilai RM1000

    Hadiah daripada AM untuk sahabat AM Ebook Percuma Putihkan Gigi
    Hadiah dari AM untuk sahabat Lelaki AM Ebook Percuma (Rahsia Lelaki)

    HOT ITEM..
    LeoRa For Men
    LeoRa For Women

    Terima Kasih
    AlongMisuari

    BalasPadam
  7. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pentadbir blog.

    BalasPadam
  8. AM join tau...
    http://kehidupanseorangbujang.blogspot.my/2015/10/contest-saya-nak-hadiah.html

    AM nak ajak..

    Follow blog AlongMisuari

    Artikel TERBARU AM

    Jom memriahkan GA cik en yang bernilai lebih dari rm1K Give Away Nurfuzie Dot Com #1 Bernilai RM1000

    Hadiah daripada AM untuk sahabat AM Ebook Percuma Putihkan Gigi
    Hadiah dari AM untuk sahabat Lelaki AM Ebook Percuma (Rahsia Lelaki)

    HOT ITEM..
    LeoRa For Men
    LeoRa For Women

    Terima Kasih
    AlongMisuari

    BalasPadam
  9. Salam Om...
    nak tanya nie...kalo akak x ada akaun twitter..akak layak tak join GA Om nie?
    email akak rianalittlecuties@gmail.com ;)

    BalasPadam
  10. Salam Om.... ;) akak join ye ...kalo x lepas syarat follow twitter tu x apa lah...redha..ahaks

    FB : Norhafizah.Azahari
    Twitter : x ada
    IG : norhafizahalwi

    Link penyertaan : http://rianalittlecuties.blogspot.my/2015/10/contest-saya-nak-hadiah.html

    BalasPadam
  11. Saya join ...

    http://jombercontest.blogspot.my/2015/10/contest-saya-nak-hadiah.html

    BalasPadam
  12. ok, bookmrk jap
    line full nnti MG join! :)

    BalasPadam
  13. YB join contest ....

    http://yangbaik.blogspot.my/2015/10/contest-saya-nak-hadiah.html
    Instagram: yangbaik
    Twitter: yangbaik
    Facebook: yangbaik

    BalasPadam
  14. http://izyanyancinnamon.blogspot.com/2015/10/contest-saya-nak-hadiah.html

    FACEBOOK : MAK JEMAH KG
    INSTA : TIADA
    TWITTER : TIADA

    BalasPadam
  15. http://umikasum.blogspot.my/2015/10/contest-saya-nak-hadiah.html

    Instagram: YUMIDA
    Twitter: yumida
    Facebook: yumidahuda

    BalasPadam
  16. Emma Join : http://emmadianastory.blogspot.my/2015/10/contest-saya-nak-hadiah.html

    Instagram: emmadiana_sayangss
    Twitter: suaraemmadiana
    Facebook: emma diana

    BalasPadam
  17. Assalam..saya join..:)

    http://cahayakukasih.blogspot.com/2015/10/contest-saya-nak-hadiah.html

    IG: syaidahseha
    FB:syaidahtull naseha ibrahim
    Twitter: -

    BalasPadam
  18. assalamualaikum. salam maal hijrah :)
    sakinah join ga ni :)
    http://norossakinah.blogspot.my/2015/10/contest-saya-nak-hadiah.html
    facebook : Norossakinah Muhamad
    twitter : @saknh_
    instagram : norossakinah

    BalasPadam
  19. Bismillah saya join :))
    http://gadissirama-rama.blogspot.com/2015/10/contest-saya-nak-hadiah.html

    BalasPadam
  20. saya sertai segmen ini :-)

    http://blogbihah.blogspot.my/2015/10/contest-saya-nak-hadiah.html

    BalasPadam
  21. saya join ^_^

    http://zianaeunos.blogspot.my/2015/10/contest-saya-nak-hadiah.html

    BalasPadam
  22. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  23. Link Entri : http://www.syahidahfadilah.com/2015/10/contest-saya-nak-hadiah.html
    Insta : syahidahfadilah_
    Twitter : DielaMerpati
    Fb : Kau Ilhamku

    BalasPadam
  24. CN join ye : http://www.cekgunorazimah.com/2015/10/contest-saya-nak-hadiah.html

    FB : Cekgu Norazimah
    IG : cekgunorazimah
    Twitter : tiada

    BalasPadam
  25. Sy join!
    http://bajuwarnacoklat.blogspot.com/2015/10/contest-saya-nak-hadiah.html

    BalasPadam
  26. Join

    http://impianacikyaanie.blogspot.com/2015/10/contest-saya-nak-hadiah.html
    INSTAGRAM : https://instagram.com/yanieninie/
    FACEBOOK : https://www.facebook.com/bondenglovekuyus
    TWITTER : https://twitter.com/yaanie97

    BalasPadam
  27. salam sis,,, i join..

    entry : http://greenfarra.blogspot.com/2015/10/contest-saya-nak-hadiah.html
    Twitter : https://twitter.com/Farranor
    Instagram : https://instagram.com/farranor/
    Facebook : https://www.facebook.com/farranor

    jom sama2 kita kunjung blog kawan..

    BalasPadam
  28. alamak..xde twitter dgn instagram..huhu

    BalasPadam
  29. alamak..xde twitter dgn instagram..huhu

    BalasPadam
  30. @Yana Libra om dah longgarkan syarat... boleh je join... ayuhhh join....

    BalasPadam
  31. hi, nak join tapi seyesly saya x reti sangat ni coz baru je nak start aktif berblog huhuuhu

    BalasPadam
  32. Saya join sekali yea..

    http://starlavenderluna.blogspot.my/2015/10/contest-saya-nak-hadiah.html

    Facebook : https://www.facebook.com/shikin.razali
    Fanpage : https://www.facebook.com/starlavenderluna.journal
    Twitter dan IG : TIADA

    BalasPadam
  33. Kak PC join ye..

    http://perducinta.blogspot.my/2015/10/contest-saya-nak-hadiah.html

    BalasPadam
  34. KG join ya

    http://www.kakgojes.com/2015/10/contest-saya-nak-hadiah.html

    BalasPadam
  35. Kak om! Saya join ~~~

    Link Blog:http://leyastorymory.blogspot.my/2015/10/contest-saya-nak-hadiah.html
    Facebook:https://www.facebook.com/leyavaganza
    Twitter: https://twitter.com/leyayeolly

    BalasPadam
  36. yaya join support :)
    http://sweetsouryaya.blogspot.my/2015/10/contest-saya-nak-hadiah.html

    twitter:https://twitter.com/yayacapitalk
    page fb dan ig:kamaliyaismail_collection

    kalau sempat yaya follow smua rule,sb busy lately ni . huhu .

    BalasPadam
  37. http://muslimahsejati96.blogspot.my/2015/10/contest-saya-nak-hadiah.html

    ig : wa2426
    twitter : cikpurple96
    fb : noor najwa

    BalasPadam
  38. http://jmbelog.blogspot.my/2015/10/contest-saya-nak-hadiah.html
    instagram http://jmbelog.blogspot.my/search/label/INSTAGRAM
    twitter http://jmbelog.blogspot.my/search/label/TWITTER
    fanpage http://jmbelog.blogspot.my/2015/07/fb-badges-pages.html

    BalasPadam
  39. kak murni pon join juga..

    http://murnialysa.blogspot.com/2015/10/contest-saya-nak-hadiah-by-ombak-bergigi.html

    FB: Murniwati Awang
    IG: @murni.alysa

    Thanks OM..Good Luck

    BalasPadam
  40. follow dan join :)

    http://juliajamaludin.blogspot.my/2015/10/contest-saya-nak-hadiah.html

    BalasPadam
  41. Sal join:

    http://www.kisahpondokkecil.com/2015/10/contest-saya-nak-hadiah.html

    FB: ct.SalinaJohari
    Twitter: Salinapro
    IG: @salina_pro

    BalasPadam
  42. faranina join..

    Fb: faranina
    Twitter: farah munirah
    IG : faranina89
    http://faranina89.blogspot.my/2015/10/contest-saya-nak-hadiah.html

    BalasPadam
  43. AR join

    http://www.ajuyarashid.com/2015/10/contest-saya-nak-hadiah.html
    https://www.facebook.com/aruzaa
    https://instagram.com/ajuyarashid/

    BalasPadam
  44. Hai...

    Saya join yea...

    Blog: http://iammasitahsamsudin.blogspot.my/2015/10/contest-saya-nak-hadiah.html
    FB: As Samsudin
    IG: As Irvine

    BalasPadam
  45. hai OM, emy join yeahh :)

    http://emyyyyemyyyy.blogspot.my/2015/11/contest-saya-nak-hadiah.html

    FB : nurul amelia
    IG : @emyameliaa

    BalasPadam
  46. Join (=

    http://akukaudansesuatu.blogspot.my/2015/11/contest-saya-nak-hadiah.html
    FB : Ichi Rebellion
    Twitter : @orangekecik
    Insta : orangekecik

    BalasPadam
  47. join

    http://www.sayidahnapisah.com/2015/11/contest-saya-nak-hadiah.html

    BalasPadam
  48. join ya
    http://adna2029.blogspot.my/2015/11/contest-saya-nak-hadiah.html

    BalasPadam

Sila tinggalkan comment korang disini!

Subscribe