Senarai Pemenang Pencarian Blog Terkemas (Top 15).

Disember 23, 2015

Assalammualaikum. 

Maaf atas kelewatan mengumumkan pemenang "Pencarian Blog Terkemas 2015" , Mesti korang tak sabar nak tahu siapa pemenang. Alhamdulillah, aku dah jumpa pemenang. Disebabkan ramai peserta yang join. Jadi aku cari 15 pemenang. 

Agak pening kepala juga mencari pemenang untuk segmen kali ni, sebabnya hampir kesemua peserta mempunyai blog yang kemas. Mungkin yang tak terpilih di Batch 1 dan Batch 2 belum ada rezeki untuk segmen ini. Harap yang tak terpilih tu, terus berusaha untuk mengemaskan lagi blog korang ye.

Di pemilihan Batch 2 , seramai 30 blogger telah terpilih untuk saringan terakhir iaitu " Top 15 Pencarian Blog Terkemas " . Di top 15 ini, aku senaraikan 15 blogger yang berjaya menawan hati aku. 15 blogger ni akan dapat banner award yang aku berikan nanti secara email personnel.

Untuk hari ni aku sengaja senaraikan top 15 - top 6 , hihihhihi.. Untuk 5 pemenang lagi aku umumkan pada esok hari, In shaa Allah kalau aku tak sibuk. Aku nak bagi korang rasa cuak sikit. Huhuhuhu...


Top 15  - ItsMelyya



Top 14 - Azwar Syuhada 


Top 13 - Raizah


Top 12 - Koxtau 


Top 11 - Beeha Azman


Top 10 - I Am Shue


Top 9 - Wawa Niesya



Top 8 - Mimin Adam


Top 7 - Lisa


Top 6 - Nazilatul Husna


Dah tahu siapa top 15 - top 6? Big claps for you guys. Tahniah tau. Aku harap korang saling blogwalking each other okay. Jangan sombong sombong ><  Teruskan mengemas blog korang tau.  Untuk 5 lagi pemenang, aku rahsiakan dahulu. Agak agak siapa 5 pemenang tu? Stay tuned!

Perhatian kepada top 15-6!!!

Sila emel "Saya nak banner" kepada sufiamukhriz@gmail.com 

Stay tuned okay!!!!!






You Might Also Like

23 comments

  1. Wah~ congrattsss >_< semua blog cantik and kemas! Tak sabar tunggu lagi 5 tu..

    BalasPadam
  2. wahh tahniah top 15 :D tahniah buat mereka juga yg dirahsiakan lagi 5 tu :) blog yang sis om pilih mmg lawa-lawa susah gak sis om nk nilai nanty ni hihi good luck sis om ^^

    BalasPadam
  3. Tahniah kepada semua yang tersenarai. Mmg cantik cantik dan kemas semuanya!

    BalasPadam
  4. Wahhhh! Tahniah semuaaaa! Thank you sis! >< Alhamdulillah!

    BalasPadam
  5. Wahh tahniah untuk pemenang top15 tu ^_^ Semoga semuanya memperbaiki blog masing2 dengan lebih baik..dan goodluck untuk pemenang strusnya ^_^

    BalasPadam
  6. alhamdulillah top15. tahniah jgk yg lain. btw, siape ye gerangan 5 org tu

    BalasPadam
  7. ahhhhh kak om. memang dah cuak gila rasanya. btw tahniah pada pemenang. saited nak tahu yg 5 blog bertuah tuh

    BalasPadam
  8. Wahhh!!~ tahniah, tahniah! >.< // clapsveryloud

    BalasPadam
  9. Cantiknya blog nazilatul husna. Kemas! :)

    BalasPadam
  10. wah tahniah kepada semua pemenang..^^

    http://akubukaninnocent.blogspot.com/

    BalasPadam
  11. Tahniah kepada semua pemenang... ;)

    BalasPadam
  12. Tahniah kepada semua pemenang... ;)

    BalasPadam
  13. tahniah buat korang yg berjaya

    BalasPadam
  14. Yay! Top7 my fav. number. Haha tq om! :*

    BalasPadam
  15. Tahniah semua. Memang kemas2 blog dorang.
    Makin misteri nampaknya untuk lima orang lagi tu.. :p

    BalasPadam
  16. lawa2 semua blog tu. congratulations :)

    BalasPadam
  17. WOah they all look stunning !! :)

    BalasPadam
  18. wahh ! tak sangka ada rating jugak blog mimin ni. hihihi

    BalasPadam
  19. Tahniah kepada pemenang bertuah blog terkemas... :)

    BalasPadam

Sila tinggalkan comment korang disini!

Subscribe