CARA SERTAI LAZADA BIRTHDAY FESTIVAL BLOGGER CONTEST 2018 - OMBAKBERGIGI OMBAKBERGIGI: CARA SERTAI LAZADA BIRTHDAY FESTIVAL BLOGGER CONTEST 2018

11 April 2018

CARA SERTAI LAZADA BIRTHDAY FESTIVAL BLOGGER CONTEST 2018




Assalammualaikum uolls.

Cara Menyertai Lazada Birthday Festival Contest | Alhamdulillah, I dapat emel daripada LAZADA untuk menyertai contest. Lazada ni memang baik hati tau! Rajin sangat buat contest khas untuk blogger. Hadiah pun kemain menarik tau. Yes! Untuk contest Lazada yang ini, In shaa Allah I akan menyertai. Gonna be excited! I tengah menyiapkan entri contest ni dan tak sabar nak post dan submit kepada Lazada. I tidak akan lepaskan peluang kali ni! Berkobar-kobar nak join tau. Hihihihi. 

Contest ini dianjurkan selama 18 hari  tau! Bermula dari 10th until 27th April 2018. Semakin ramai yang join, semakin tinggi peluang untuk menang? Ha betul ke? Ya! Dah semestinya! Semakin ramai blogger yang menyertai semakin banyak hadiah yang akan dimenangi. Contest ini terbuka kepada SEMUA BLOGGER SELURUH MALAYSIA. I dah lama menapak dalam blogger tapi ini kali kedua I asertai. Korang ada blog dan pernah membeli di lazada, itu pun sudah cukup untuk melayakkan diri untuk menyertai. 

Hadiah untuk di menangi : 

Winners will receive a voucher along with 3 more vouchers for 3 friends tagged on Facebook or Instagram!

1. More than 100 participants (RM3,100 to 22 winners and their friends)
1st Prize : 1 x RM300 + RM100 for each friend 
2nd Prize : 8 x RM60 + RM30 for each friend 
3rd Prize : 1 x RM40 + RM20 for each friend 

2. More than 200 participants (RM6, 200 to 43 winners and their friends)
1st Prize : 1 x RM500 + RM200 for each friend 
2nd Prize : 18 x RM60 + RM30 for each friend 
3rd Prize : 24 x RM40 + RM20 for each friend 

3. More than 300 participants (RM9, 200 to 65 winners and their friends)
1st Prize : 1 x RM700 + RM300 for each friend 
2nd Prize : 24 x RM60 + RM30 for each friend 
3rd Prize : 40 x RM40 + RM20 for each friend 

Cara untuk menyertai : 

1) Buat satu artikel yang bertajuk LAZADA BIRTHDAY FESTIVAL BLOGGER CONTEST

2) Jawab keempat-empat soalan dibawah ini. Soalan ini boleh ditukarkan ke bahasa melayu.

a. Which location would you pick for Lazada's birthday party?
b. Choose a party theme and pick one or several products on Lazada to decorate the venue.
c. Which birthday cake will be served and which porducts on Lazada can help you prepare it?
d. Time to shine, pick your outfit on Lazada!

3) Korang kena mention Birthday Festival  (https://www.lazada.com.my/birthday-sale/) yang bermula dari 10th until 27th April 2018.

4) Make sure artikel mesti ada SCREENSHOTS product yang korang planning (mentioned in point 2.b, 2.c & 2.d)

5) Share post korang di Facebook or Instagram & tag 3 orang kesayangan yang patut join di party korang nanti!

6) Blog korang kena ada at least 3 existing posts.

7) Sila submit link artikel korang ke email contest@lazada.com.my bertajuk : LAZADA BIRTHDAY FESTIVAL BLOGGER CONTEST . 

8) Untuk bahasa di artikel, english atau bahasa melayu diterima. 

9) Pemenang dipilih secara random! 

Jadi apa tunggu lagi? Dah nak habis tempoh baru nak join? Melepaslah nanti korang. Korang boleh klik di banner di atas untuk penyertaan ya.

I join nanti, stay tuned! and good luck pada yang menyertai. 


1 ulasan:

  1. Wow, that's amazing. I added the products to my cart to be faster checkout just waiting for the Lazada Birthday Voucher to save my money more.

    BalasPadam

Sila tinggalkan comment korang disini!

OMBAKBERGIGI © . Designed by MaisarahSidi.com